Denne hjemmeside bruger cookies for at levere nødvendig webstedsfunktionalitet og forbedre din oplevelse. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Erhvervsleasing

13. september 2023

Erhvervsleasing

Vælg ByCars for en gennemsigtig, økonomisk og fleksibel erhvervsleasing løsning. Vi forklarer mere i denne artikel.

Erhvervsleasing Muligheder hos ByCars

1. Operationel Erhvervsleasing: Ideel til virksomheder, der foretrækker mindre og mere økonomiske biler. Hos ByCars inkluderer operationel leasing en detaljeret oversigt over alle udgifter for leasingperioden, typisk med service- og reparationsaftaler. Denne form for leasing begrænser dog valg af ekstraudstyr og har en kilometerbegrænsning, hvilket kan medføre ekstra omkostninger ved overskridelse af kilometergrænsen. Når leasingperioden slutter, skal bilens stand være tilfredsstillende, ellers påløber der ekstra gebyrer for skader som ridser eller buler. Denne løsning er bedst for dem, der ønsker et praktisk transportmiddel uden stor vægt på luksus, men med forudsigelige omkostninger.

2. Finansiel Erhvervsleasing (Flexleasing): For virksomheder, der sigter efter high-end biler, anbefaler ByCars finansiel leasing, også kendt som flexleasing. Denne løsning tilbyder frihed svarende til at eje bilen, uden fastsatte kilometerbegrænsninger og mindre kapitalbinding. Skader ved leasingaftalens udløb er ikke dit ansvar, og bilens afskrivning er ofte lavere, da den er baseret på bilens værdi uden registreringsafgift. Flexleasing er især økonomisk fordelagtig for dyre biler og anbefales for biler med en minimumsværdi på 250.000 kr.

Yderligere Overvejelser:

 • Erhvervsleasing er ideelt for virksomheder, der ønsker at bevare likviditet fremfor at binde kapital i biler.
 • Virksomheder kan fratrække moms fra udbetaling, leasingydelse og driftsomkostninger, hvilket ikke er tilladt ved privat brug.
 • Ved flexleasing betaler du for bilens registreringsafgift gennem leasingydelsen og hæfter for restværdien.

Valg af Leasingform:

 • Vælg Flexleasing Erhverv for ren erhvervskørsel.
 • Vælg Flexleasing af firmabil, hvis arbejdsgiveren betaler og der påløber beskatning af fri bil.
 • Vælg Splitleasing for en kombination af privat- og erhvervsbrug.

Find Din Firmabil hos ByCars: Lad ByCars hjælpe dig med at finde den ideelle firmabil baseret på dit budget og behov. Med vores ekspertise inden for leasing kan vi sikre dig de bedste besparelser og en skræddersyet løsning.

Kontakt Os: For yderligere information, kontakt din nærmeste ByCars afdeling for en detaljeret gennemgang af, hvordan vi kan optimere dit budget.

Vigtigt at Huske ved Flexleasing:

 • Ingen kilometerbegrænsning.
 • Mindre værditab, da bilen afskrives uden moms og registreringsafgift.
 • Billigere bilforsikring, da afgiften ikke er inkluderet.
 • Mindre kapitalbinding og løbende afskrivning på bilens værdi.
 • Mulighed for at skifte bil inden leasingperiodens udløb ved at indfri restværdien.

Vælg ByCars for en gennemsigtig, økonomisk og fleksibel erhvervsleasing løsning.