Denne hjemmeside bruger cookies for at levere nødvendig webstedsfunktionalitet og forbedre din oplevelse. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Sælg din leasingbil

Hvis du overvejer at sælge din leasingbil, er det vigtigt at overveje en række faktorer, inden du træffer en beslutning. For eksempel kan det være en god idé at undersøge, hvad din bil er værd på markedet, og om du har mulighed for at få en højere pris ved at sælge den på en bestemt tidspunkt.

Oliver Ravn Rasmussen

Oliver Ravn Rasmussen

Mads Blak Hedegaard

Mads Blak Hedegaard

Mekanisk forsikring

ByCars tilbyder omfattende mekanisk forsikring i hele leasingperioden. En mekanisk forsikring giver dig fuldkommen tryghed og gennemsigtighed i din eller din virksomheds biløkonomi. Priserne starter fra 5000 Kr. pr. år og dækker effektivt det samme som fabriksgarantien. Vi tilbyder en bred vifte af garantiprodukter, afhængigt af bilens kilometerstand, motorstørrelse og type. Med ganske få undtagelser, kan samtlige biler forsikres i hele leasingperioden – det giver forhåbentligt ro til at nyde glæden ved din nye bil.

Kaskoforsikring

Hos byCars tilbyder vi ansvar samt kaskoforsikring i hele leasingperioden, gennem vores samarbejdspartnere. Omkostningerne ved dette vil fremstå i det tilbud du modtager fra os men er afhængig af hvilken bil der er tale om. Såfremt man selv kan finde et bedre tilbud på forsikringen er man velkommen til at tage dette i brug, dog oplever vi oftest at de priser vi tilbyder er meget fordelagtige.