Denne hjemmeside bruger cookies for at levere nødvendig webstedsfunktionalitet og forbedre din oplevelse. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Din tryghed er vigtig for os

Tryghed er nøglen til en god kundeoplevelse. Derfor går vi ekstremt langt for at sikre at du får den bedste bil ikke, forsikring, samt klargøring, inden du henter din bil. Vi har etablerede et stærkt samarbejde med en lang række partnere for at sikre, at du kan være helt tryg under hele processen.

by cars

Mekanisk forsikring

ByCars tilbyder omfattende mekanisk forsikring i hele leasingperioden. En mekanisk forsikring giver dig fuldkommen tryghed og gennemsigtighed i din eller din virksomheds biløkonomi. Priserne starter fra 5000 Kr. pr. år og dækker effektivt det samme som fabriksgarantien. Vi tilbyder en bred vifte af garantiprodukter, afhængigt af bilens kilometerstand, motorstørrelse og type. Med ganske få undtagelser, kan samtlige biler forsikres i hele leasingperioden – det giver forhåbentligt ro til at nyde glæden ved din nye bil.

Kaskoforsikring

Hos byCars tilbyder vi ansvar samt kaskoforsikring i hele leasingperioden, gennem vores samarbejdspartnere. Omkostningerne ved dette vil fremstå i det tilbud du modtager fra os men er afhængig af hvilken bil der er tale om. Såfremt man selv kan finde et bedre tilbud på forsikringen er man velkommen til at tage dette i brug, dog oplever vi oftest at de priser vi tilbyder er meget fordelagtige.

En kontrakt du forstår

Det kan være svært at finde op og ned i alle de mange leasing muligheder der findes på markedet. Som kunde, kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilken kontrakt giver bedst mening for dig.
Hos byCars har vi en klar mission om at skabe gennemsigtighed til det danske leasingmarked samt hjælpe dig fra start til slut, med at finde den helt rigtige bil og den helt rigtige kontrakt.

Holder dig kørende og fri for omkostninger

Det er en tillidssag at købe en bil. Din forhandler går ikke på kompromis og har professionelt klargjort din bil. På trods af omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at undgå at uventede reparationsomkostninger slår bunden ud af dit budget, har vi et tilbud til dig: Med ETU Forsikring er du beskyttet mod de værste økonomiske overraskelser.

Tilbydes i samarbejde med:

Ydelser, der lønner sig

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger

  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation

  • Gælder i hele Europa

  • Værdien af din bil forøges

  • Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde

Reklamationsret